Samen werken aan beter communiceren

Saeske Reitsema
Logopedist

De Logopediepraktijk is gevestigd in het pand van de huisartsenpraktijken aan de Hoofdstraat West.

Logopediepraktijk Horen, Zien & Spreken is geopend op dinsdag en vrijdag. 

Op de overige dagen is de praktijk goed bereikbaar via de mail. U mag ook altijd een voicemail inspreken welke ook op vrije dagen wordt beluisterd. 

Wanneer u aan komt lopen vanaf de apotheek, gaat u bij de tweede schuifdeur naar binnen, u neemt dan direct links de trap of lift naar de eerste verdieping. Hier mag u plaatsnemen in de wachtkamer, dan wordt u opgehaald. 

Als u een verwijsbrief heeft gekregen van de arts, mag u deze meenemen. Uw gegevens kunnen dan makkelijk in het systeem gezet worden.

Logopediepraktijk Horen, Zien & Spreken heeft contracten afgesloten met alle Zorgverzekeraars.
Logopedie zit in de basisverzekering & wordt geheel vergoed tot 18 jaar. Hierna geldt het wettelijke eigen risico.

Wanneer u een afspraak heeft staan en u bent onverhoopt verhinderd, dan is het belangrijk om deze afspraak op tijd (minstens 24 uur van tevoren) af te zeggen. Te laat afgezegde afspraken worden niet vergoed door de verzekering & worden persoonlijk bij u in rekening gebracht. Deze en andere behandelafspraken worden met u besproken. Samen stellen we een behandelovereenkomst op, welke door iedereen wordt ondertekend.

'Like' de praktijk op facebook om op de hoogte te blijven van nieuws over logopedie en over het reilen en zeilen binnen de logopediepraktijk.